T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / DEVREK - Fatih İlkokulu

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ (ÇEDES)

DEVREK FATİH İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ OLARAK

"ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ (ÇEDES)"         uygulaması başlatılmıştır.

         Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı okullar ve kurumlar; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar işbirliğinde öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" çerçevesinde Prokotol imzalanmıştır.

       Söz konusu Protokol kapsamında hazırlanan “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi” Uygulama Usul ve Esasları”na uygun olarak öğrencilere yönelik değerler eğitimi faaliyetleri/çalışmaları yapılacaktır.

       Bu çerçevede, "ÇEDES Projesi Hazırlık Aşaması Planı" tamamlandıktan sonra, Proje paydaşı Genel Müdürlüklere bağlı tüm okullarda ve kurumlarda; bilhassa deprem bölgesindeki okullarımıza yönelik destek amaçlı faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla bahse konu projenin uygulanmasına okulumuzda başlanmıştır. 

ÇEDES Projesi Kardeş İl-Kardeş  Okul Programı kapsamında kardeş okulumuz Hatay/Payas  Payas Asım Gündüz İlkokulu olmuştur.

 

31-03-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.03.2023 - Güncelleme: 31.03.2023 09:43 - Görüntülenme: 227
  Beğen | 2  kişi beğendi